martes, septiembre 28, 2021
Inicio Local Sergio Dalma amplia de dos a tres els concerts al Teatre La...

Sergio Dalma amplia de dos a tres els concerts al Teatre La Faràndula, per adaptar-se a la normativa sanitària actual

Els dos concerts que l’artista sabadellenc Sergio Dalma té programats per als dies 2 i 3 d’octubre al Teatre La Faràndula es convertiran en tres, amb l’objectiu d’adoptar l’aforament del recinte a les restriccions actuals marcades per les autoritats sanitàries.

Així, el dissabte 2 d’octubre, l’artista farà dos concerts, a les 18.30 h i a les 21.30 h. I l’endemà, el diumenge 3 d’octubre, l’actuació serà a les 18 h.

Aquest canvi ve motivat per les restriccions actuals d’aforament imposades per les autoritats sanitàries, que ens obliguen a reubicar el públic atenent la normativa d’aforament i distància social. D’aquesta manera, s’aconsegueix que tot el públic interessat pugui assistir als concerts programats.

Cal tenir en compte que les entrades adquirides fins ara no seran vàlides. Per canviar-les –procés que es pot fer fins al 23 de setembre–, els espectadors han rebut un missatge electrònic per indicar com ho han de fer. Concretament, han de triar el dia i la sessió en què hi volen assistir; això sí, a la mateixa zona del teatre que havien previst. D’aquesta manera, el públic de dues sessions es distribuirà en tres i es deixaran més butaques buides, tal com demana la normativa actual.

Pel que fa als espectadors que van comprar l’entrada a la taquilla municipal, necessàriament han de canviar-la a la mateixa taquilla, situada al Teatre Principal i oberta el divendres i dissabte, d’11 a 13 h, i de dimecres a dissabte, de 18 a 20 h.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments