jueves, julio 29, 2021
Inicio Deportes Sergi Giralt complirà un dels seus grans somnis: admès al Dakar Classic...

Sergi Giralt complirà un dels seus grans somnis: admès al Dakar Classic 2022

Sergi Giralt veurà fet realitat el somni de qualsevol amant al món del motor. El copilot sabadellenc va rebre aquest passat cap de setmana la confirmació que ha estat admès com un dels participants de la segona edició del Dakar Classic 2022 que tindrà lloc del 2 al 14 de gener a l’Aràbia Saudita. Serà culminació d’un ambiciós projecte al costat del pilot Xevi Piña que tots dos van engegar amb la victòria de fa un mes i mig al volant del Toyota Land Cruiser 80 al Classic Raid de Navarra. Al Dakar hi competiran 130 cotxes, un autèntic ‘boom’ respecte dels 22 de la primera edició. Al desert tindran un 80% de regularitat i un 20% de navegació. Tota una experiència de 12 dies sense comparació que requerirà mesos de feina i preparació amb el roadbook. 

«Qualsevol persona dins del motor que li ofereixin un projecte per fer el Dakar, seria frisant. Jo encara no m’ho crec, us podeu imaginar com puc estar. Seria la culminació de tota una carrera en el món dels ral·lis»

«El Dakar Classic ha agafat molt nom. Han hagut de posar el tall en 130 perquè era una bogeria, la de cotxes que s’hi havien apuntat, molts més que al Dakar de velocitat»

«Penso que serà molt emocionant. Tindré mestres que fan velocitat que m’ajudaran una mica. Sobretot anar a aprendre i a gaudir d’aquesta prova màgica i única en el món»

Sergi Giralt, copilot sabadellenc i participant al Dakar Classic 2022 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Gabriel Fernàndez (ERC): «Catorze regidors no donen capacitat per liderar. Si tens l’altra meitat del Ple en contra, tens un problema greu»

Esquerra Republicana de Catalunya suspèn la gestió del govern municipal durant el darrer any. La formació, que ha celebrat una trobada amb els mitjans...

El Futbol Sala Sabadell Femení resol alguns dubtes i sortirà a competir a Segona amb el mateix bloc

El Futbol Sala Sabadell Femení sortirà a competir a Segona Divisió la pròxima temporada. Després d'aconseguir l'ascens signant la temporada perfecta a Divisió d'Honor...

La renovació completa de La Vela, més a prop

La renovació completa de La Vela, més a prop

Aprovat inicialment el projecte del passeig de la Plaça Major

La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment el Projecte de remodelació del passeig de la Plaça Major, que comptarà amb un pressupost superior...

Recent Comments