viernes, mayo 14, 2021
Inicio Local Sabadell treballa amb l’agència pública Catalonia Trade and Investment per atreure noves...

Sabadell treballa amb l’agència pública Catalonia Trade and Investment per atreure noves inversions a la ciutat

L’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Sabadell s’han reunit avui amb els principals representants de l’agència pública Catalonia Trade and Investment d’ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, dedicada a atraure inversions estrangeres directes a Barcelona i Catalunya. Després de la trobada inicial al Centre d’Empreses Industrial de Can Roqueta, s’ha fet un recorregut per diferents punts de Sabadell, que ha permès mostrar la ciutat com una ubicació empresarial atractiva, innovadora i competitiva.

Segons la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González,

volem reivindicar Sabadell com una ciutat dinàmica i oberta a noves inversions. Per molts motius, com podria ser pertànyer a una de les àrees industrials més importants de Catalunya i l’estat Espanyol, que gaudeix alhora de la seva proximitat amb Barcelona, com a un avantatge que li permet generar economies d’escala amb dimensió metropolitana”.

L’Ajuntament de Sabadell ha elaborat un pla d’atracció d’inversió i està posant en marxa la implantació d’un programa d’acollida i seguiment de noves inversions empresarials. La visita de Catalonia Trade and Investment s’emmarca en la voluntat d’avançar conjuntament amb diferents agents que puguin projectar la ciutat i atreure noves empreses que generin riquesa, valor afegit i llocs de treball.

La tinenta d’alcaldessa ha manifestat que

Sabadell està treballant per guanyar atractivitat i projecció: projectes a l’entorn del coneixement, modernització de polígons, treball en la creació d’un segell de qualitat de les àrees d’activitat econòmica, treball en projectes de sostenibilitat a les empreses (impuls instal·lació fotovoltaica i comunitats energètiques) són alguns temes en marxa”.

Montse Gonzàlez ha destacat també que Sabadell és cada dia una ciutat més competitiva amb personalitat pròpia i s’està orientant cap a un desenvolupament econòmic que mira també per un futur, com s’indica des d’Europa, i que passa per un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.

Actualment, la ciutat compta amb un total de 7 parcs empresarials. La ciutat suma en el seu conjunt 5.094 centres de treball i 69.102 llocs de treball.

Catalonia Trade & Investment

Catalonia Trade & Investment, creada l’any 1985, és la unitat d’ACCIÓ que treballa des de la seu de Barcelona i a través de la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ arreu del món. L’objectiu de Catalonia Trade & Investment és facilitar que noves multinacionals inverteixin a Catalunya al mateix temps que les que ja hi són presents duguin a terme ampliacions i reinversions. Treballa des de la promoció de Catalunya a l’exterior, la preparació conjunta de candidatures per a les empreses per dur a terme les inversions a Catalunya, l’assessorament integral durant tot el procés d’inversió i el seguiment un cop ja s’ha materialitzat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un centenar de persones es concentren a plaça Sant Roc en suport a Carme Forcadell

Un centenar de persones s'han concentrat aquest migdia a la plaça Sant Roc per mostrar suport a la sabadellenca Carme Forcadell. Aprofitant la mobilització...

Licitada la construcció de tres noves àrees d’esbarjo per a gossos a diferents zones de Sabadell

Aquestes actuacions, que es preveuen iniciar aquest mateix any, formen part del compromís municipal de dotar cada districte d’un mínim de dos espais d’aquestes...

Penúltima jornada per a Pia i Club amb la Copa en ment i amb el playoff a l’horitzó

A Can Colapi interessa que guanyi el Club Natació Sabadell, al Club li interessa guanyar independentment dels desitjos que tinguin al carrer Garcilaso, però...

Recent Comments