martes, enero 19, 2021
Inicio Local Sabadell encendrà els llums de Nadal amb un compte enrere i de...

Sabadell encendrà els llums de Nadal amb un compte enrere i de manera simultània a 5 punts de la ciutat

Els llums de Nadal a Sabadell s’obriran el proper divendres, 27 de novembre, a les 18.30h. Serà amb una encesa simultània a 5 punts de la ciutat –Racó del Campanar, passeig de la Pl. Major, plaça del Mercat, plaça del Pi i plaça de la Creu de Barberà–, on s’instal·laran altaveus i es farà un compte enrere per recordar la gent que passi que en un moment determinat s’encendrà la il·luminació.

Així, quan faltin 10 minuts per a l’encesa, els vianants que estiguin als entorns d’aquests punts podran sentir un recordatori a través dels altaveus, que es repetirà quan faltin cinc minuts. Quan estigui a punt l’encesa, es farà un compte enrere que culminarà amb la il·luminació dels arcs de llum. 

Als eixos comercials de la ciutat, els llums de Nadal els posaran les associacions de comerciants, comptant amb el suport municipal. Així mateix, l’Ajuntament posarà llums en altres espais i hi haurà il·luminació en alguns punts a càrrec de patrocinadors com El Cortes Inglés i Paddock, Aigües Sabadell i Imesco.

Enguany la decoració de carrers i places passarà per múltiples elements, entre els quals les tradicionals llums, els arbres gegants, les lletres il·luminades de Sabadell en diferents espais i, com a novetat, la instal·lació de dos estels gegants.

Els 6 arbres gegants s’ubicaran a diferents punts, comptant amb el suport d’empreses patrocinadores. Els arbres estaran al Parc Comercial Via Sabadell (Via Sabadell), a la pl. Còrdova (Imesco), la pl. de la Creu de Barberà (TUS), a la pl. del Pi (Ca n’Oriac Comerç) i al Parc Taulí (Amazon). Així mateix, amb la col·laboració de les associacions de veïns i altres entitats dels diferents barris, es potenciarà la decoració d’altres arbres ubicats en les diferents zones.

Pel que fa als dos estels gegants, seran de 10 x 3 metres i s’ubicaran al Passeig de la Plaça Major i a la plaça del Mercat.

Els rètols il·luminats amb les lletres de Sabadell s’ubicaran a la plaça del Pi (nord), al Racó del Campanar (centre) i a la plaça de la Creu de Barberà (Sud).

També com a part de la decoració, al Parc de Catalunya s’instal·laran (a càrrec d’Ikea) unes casetes emulant diferents moments relacionats amb les Festes, contribuint a reforçar l’ambient nadalenc.

Il·luminació de la plaça de Sant Roc

Una altra de les novetats és que enguany s’il·luminarà la façana de l’Ajuntament per Nadal com també els edificis històrics de la plaça de Sant Roc: la façana de l’Església de Sant Fèlix, Banc Sabadell i l’Ateneu.

La il·luminació es portarà a terme del 27 de novembre al 6 de gener, convertint la plaça de Sant Roc per si mateixa en un escenari de Nadal.

Fira de Santa Llúcia

També el proper divendres dia 27, comença la Fira de Santa Llúcia, que s’ubicarà a la plaça del Dr. Robert fins al 23 de desembre. En aquesta edició, la Fira tindrà un 20% més de metres de llums a la part superior, de manera que es guanyarà vistositat a la plaça.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

El Natació Sabadell torna a regnar a la natació catalana nou anys després

El Club Natació Sabadell s'ha endut la victòria al Campionat de Catalunya absolut de natació disputat des de dijous fins ahir a Terrassa. L'equip...

L’Astralpool masculí, a la segona fase de la Divisió d’Honor entre els tres primers

Queden tres jornades per acabar la primera fase de la Divisió d'Honor masculina de waterpolo, però l'Astralpool Natació Sabadell ja ha garantit matemàticament la...

Recent Comments