martes, septiembre 28, 2021
Inicio Local Reconeixement a l’alumnat de Sabadell que ha obtingut les millors notes d’accés...

Reconeixement a l’alumnat de Sabadell que ha obtingut les millors notes d’accés a la universitat

Avui ha tingut lloc l’acte de reconeixement a alumnes residents a Sabadell i escolaritzats a centres de la ciutat que han obtingut les millors notes finals d’accés a la Universitat el curs 2020-2021. L’acte, en format telemàtic, ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, membres del consistori i professorat i familiars dels estudiants.

Per a aquest reconeixement, s’ha tingut en compte tant la nota de les proves d’accés a la universitat del 2021 com la nota mitjana de l’expedient acadèmic, ja que l’objectiu és posar en valor l’esforç continuat que representa tenir un bon expedient acadèmic i els bons resultats als exàmens de la selectivitat.

Així mateix, s’ha volgut reconèixer l’alumnat que, cursant el Baccalauréat francès (Batxibac), ha obtingut una nota extraordinària en les PAU. En total, enguany s’ha rebut 11 alumnes: 10 del batxillerat espanyol i 1 estudiant de Batxibac. Tots tenen una nota d’accés superior al 9.

Amb tot, i posant aquests joves com a exemple, es vol destacar la necessitat d’una bona formació. Alhora, la rebuda és un reconeixement a les famílies i al professorat, que han estat al costat dels i les alumnes en la seva formació i constitueixen un important suport per assolir l’èxit personal i acadèmic del jovent.

Com a part del reconeixement, l’alumnat rebrà un premi econòmic en forma de val, que podran bescanviar per llibres i un diploma acreditatiu.

Les persones que han rebut el reconeixement són:
 

CENTRE DE SECUNDÀRIA

NOM DE L’ALUMNE O ALUMNA

 

PAU

Mare de Déu de la Salut

Laura Solà García

PAU

Ferran Casablancas

Marina Fasanar Mulas

PAU

Escola Industrial

Marta Doz Cárceles

PAU

Escola Industrial

Aina Subirats Blanco

PAU

La Vall

Isabel Palmerin Nuñez

PAU

Mare de Déu de la Salut

Andrea Camí Bonet

PAU

Institut Joan Oliver

Joel Jumilla Fernández

PAU

Mare de Déu de la Salut

Victoria Dugo Pradas

PAU

Sant Nicolau

Joan Masdefiol Garriga 

PAU

Sagrada Família

Helena Sánchez Ulloa

BATXIBAC

Pau Vila

Isabel Porta Fitó

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments