martes, septiembre 28, 2021
Inicio Cultura Ràdio Sabadell retransmet la Fira Reial que substitueix la Cavalcada de Reis

Ràdio Sabadell retransmet la Fira Reial que substitueix la Cavalcada de Reis

05.01.2021 13:35
Pau Duran

El coronavirus no ha permès fer la Cavalcada de Reis pels carrers de Sabadell. La tradicional passejada a l’eix central de la ciutat, que anava alternant el sentit de la caminada de Nord a Sud, i de Sud a Nord d’un any per l’altre, amb les carrosses, les comparses, ses majestats, els tabals, l’Ambaixador, els patges, els carters i els minairons, no trepitjaran La Rambla, la Concòrdia, l’Avinguda Matadepera ni l’avinguda de Barberà.

En aquest context, Ràdio Sabadell, us acostarà la presència dels Reis d’Orient a la ciutat. Serà aquesta tarda a partir de les sis, des de la Fira Sabadell, on s’ha instal·lat la Fira Reial. I per espai de dues hores, fins a les vuit del vespre. Es podrà escoltar per l’emissora, però també es retransmetrà en directe per ‘streaming’ a través del canal municipal de YouTube. 

En aquest format innovador, es podrà seguir des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. D’aquesta manera, tots els sabadellencs podran veure els diferents elements de la comitiva reial, que estan distribuïts pels diferents espais de la Fira. El director del programa especial, Pau Duran, explica al programa El Cafè de la Ràdio, que l’espai començarà «amb els tabals que fan les Bruixes del Nord, Sentinelles d’Arkëmis, Forques de Can Deu, i Diables de la Creu Alta. I aquest rebombori» serà «el punt sonor d’arrencada perquè comenci tant la retransmissió del programa de ràdio com les imatges que es podran seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament. A partir d’aquí tenim dues horetes per desgranar tot el que sol passar en una Cavalcada habitual, amb l’avantatge que tots estem sota teulada«. Podeu escoltar aquí l’entrevista sencera:

Un altre dels avantatges és que tots els elements de la Fira Reial ja es poden localitzar prèviament. Així, podreu conèixer en directe la zona de tallers de Ses Majestats, el Món dels Desitjos, el Pavelló Reial, i també el Bosc de les Fades de la Son, a més dels participants en aquest acte familiar enfocat sobretot pels més menuts de casa.

Aquest nou concepte de cavalcada que implica la Fira Reial compta amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat que contribueixen a transportar els visitants a l’atmosfera pròpia del vespre de Reis. S’hi compten les Entitats de teatre com el Sant Vicenç, Joventut de la Faràndula, El Ciervo, els Veïns de la Creu de Barberà i l’Associació Artística Encert. Les Escoles de dansa: Bots, El Gimnàs, Mònica Escribà i K.M.Y. Studio. I les Colles de tabals: Bruixes del Nord, Sentinelles d’Arkëmis, Forques de Can Deu, i Diables de la Creu Alta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments