jueves, julio 29, 2021
Inicio Política Posada la primera pedra dels 32 habitatges protegits del carrer Francesc Layret

Posada la primera pedra dels 32 habitatges protegits del carrer Francesc Layret

L’alcaldessa Marta Farrés ha col·locat, aquest divendres al matí, la primera pedra de la nova promoció d’habitatges de lloguer protegit que es farà al carrer de Francesc Layret. Acompanyada de diferents regidors del consistori, Farrés ha destacat que la política d’habitatge és un element de cohesió social.

El nou edifici comptarà amb una planta i 4 pisos, on s’hi distribuiran 32 habitatges, d’entre una i tres habitacions, amb superfícies construïdes aproximades d’entre 54 m² i 95 m². El preu dels lloguers oscil·larà entre els 330 i els 550 euros al mes. També disposarà de 2 soterranis amb 8 trasters i aparcaments per a 32 cotxes, 8 motos i 20 bicicletes. En la seva construcció s’estan tenint en compte criteris sostenibles, com ara l’estructura de fusta i el tractament de l’envoltant tèrmic. També hi haurà plaques fotovoltaiques. Tot plegat suposa una inversió de gairebé 6 milions d’euros, a finalitzar a l’inici del 2023.

 

 

És la segona promoció en marxa, després de la de carretera de Barcelona, de 21 pisos. Ambdues provenen del mandat anterior. Farrés ha repassat la resta de promocions de VIMUSA a completar en aquest mandat:

«Això es veurà complementat, també en aquest mandat, amb el complex per a gent gran de Roureda, que són 100 habitatges, més a Ca n’Ustrell 1, que són 50 habitatges més. I també amb 325 habitatges més, en aquest cas, en quatre promocions a Can Gambús que finalment arribem a aquest número de 528 habitatges de lloguer a la ciutat de Sabadell».

 

 

Per Farrés, cal fomentar la igualtat d’oportunitats. L’augment en 528 habitatges a final de mandat suposarà un 34% d’augment del parc disponible, passant de 1.568 pisos a 2.096. A banda que se’n puguin adquirir més a través del tanteig i retracte.

ARA | Col·locació de la primera pedra del nou edifici d’habitatges de lloguer protegit que VIMUSA construirà al carrer de Francesc Layret pic.twitter.com/7hgZihjuHk
— Ràdio Sabadell 94.6 (@RadioSabadell) June 11, 2021

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Gabriel Fernàndez (ERC): «Catorze regidors no donen capacitat per liderar. Si tens l’altra meitat del Ple en contra, tens un problema greu»

Esquerra Republicana de Catalunya suspèn la gestió del govern municipal durant el darrer any. La formació, que ha celebrat una trobada amb els mitjans...

El Futbol Sala Sabadell Femení resol alguns dubtes i sortirà a competir a Segona amb el mateix bloc

El Futbol Sala Sabadell Femení sortirà a competir a Segona Divisió la pròxima temporada. Després d'aconseguir l'ascens signant la temporada perfecta a Divisió d'Honor...

La renovació completa de La Vela, més a prop

La renovació completa de La Vela, més a prop

Recent Comments