martes, septiembre 28, 2021
Inicio Deportes Pep Tatché es prepara per batre el rècord de l’hora de ciclisme...

Pep Tatché es prepara per batre el rècord de l’hora de ciclisme en pista

El sabadellenc Pep Tatché intentarà batre el pròxim dia 11 d’octubre el rècord d’Espanya de l’hora de ciclisme en pista. El triatleta local farà la temptativa, que consisteix a cobrir la distància màxima possible durant una hora amb una bicicleta convencional, sense rellotge i sense aigua, al Velòdrom Illes Balears. El ciclista de Sabadell es mostra optimista de cara a la possibilitat de batre el rècord d’Espanya actual i espera arribar en el millor moment de forma possible.

Tatché ja va batre el rècord de l’hora en categoria màster 40-44 amb una distància recorreguda de 46,273 quilòmetres. Actualment la marca a superar la té des de l’any 1971 Roberto Palavecino, a causa del canvi de normativa de la UCI per poder certificar-lo que va fer que es desposseís del rècord absolut a Miguel Indurain.

“Fa quatre anys vaig intentar, amb èxit, batre el rècord d’Espanya de veterans. Vaig fer 46,3 km i vaig batre el rècord de la meva categoria, però en acabar un periodista em va comentar que amb aquesta marca podria batre el rècord absolut. Abans el tenia Miguel Indurain i el van desposseir per fer-ho amb una bicicleta que no era reglamentària per la UCI”

“Li he estat donant voltes durant molt de temps i durant l’època del confinament m’ha ajudat a posar-me aquest nou objectiu de batre el rècord absolut de l’hora en elit”

“La preparació és molt específica, ja que ha has d’anar durant una hora a tot el que dona el teu rendiment, no pots sortir ni massa fort ni massa fluix. Com més constant siguis, en velocitat i potència, més lluny arribaràs”

“Necessites que el dia de la temptativa estiguis inspirat, trobar-te molt bé i que no hi hagi cap problema. També saber patir durant aquella hora. Estic bastant esperançat en què ho podré aconseguir”

Pep Tatché, ciclista de Sabadell

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments