martes, septiembre 28, 2021
Inicio Local Pas endavant per a la millora de la plaça de la Llibertat,...

Pas endavant per a la millora de la plaça de la Llibertat, on es renovarà i s’ampliarà l’àrea de jocs infantils

La plaça de la Llibertat, al barri de la Concòrdia, millorarà considerablement. Avui, la Junta de Govern Local ha aprovat el projecte de remodelació i ampliació de l’àrea de jocs infantils d’aquest espai i la col·locació de taules de pícnic, com també la millora de la junta de dilatació per corregir filtracions. El projecte compta amb un pressupost de 181.321,84 d’euros i un termini d’execució de 3 mesos un cop comencin els treballs.

Amb aquesta obra es configuren dues zones de jocs infantils a la plaça: una per a nens petits i una altra per a infants de més de 6 anys.

En total s’hi instal·laran 8 jocs de diferents tipologies: tobogans, gronxadors, molles, carrusel i un conjunt de jocs compostos inclusius; 4 taules de pícnic amb bancs; 2 cartells senyalitzadors; 1 tanca perimetral de la zona de jocs i 1 font. A més, l’accés hi serà completament adaptat.

El pressupost d’aquesta part de l’actuació és  de: 99.484,14 euros.

Es corregiran les filtracions a l’aparcament subterrani

L’obra permetrà també reparar la junta de dilatació del centre de la plaça per tal de corregir les filtracions que ara hi ha a l’aparcament subterrani. Per fer-ho possible, es refarà la impermeabilització de l’espai i es reconstruirà la junta de dilatació que travessa la plaça de banda a banda.

L’actuació, que comporta aixecar i restituir una superfície d’uns 170 metres quadrats, té un pressupost de 81.837,70 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments