jueves, julio 29, 2021
Inicio Política Marta Morell, Podem: "No deixaré l'acta de regidora i tinc la intenció...

Marta Morell, Podem: «No deixaré l’acta de regidora i tinc la intenció de seguir al govern municipal»

La portaveu de la formació a l’Ajuntament de Sabadell, Marta Morell, ha sortit al pas de la seva expulsió de Podem per part de la Comissió de garanties de la formació. Morell ha assegurat desconèixer els motius pels quals l’han fet fora i, fins i tot, ha dit que no havia rebut cap mena de notificació de la seva expulsió i que no se li ha donat opció a presentar al·legacions. De fet, fonts de Podem Catalunya han explicat a Ràdio Sabadell que el procediment es va posar en marxa per la denúncia d’un militant i llavors es va derivar el cas a la Comissió estatal de garanties. Aquest organisme, segons la formació lila, ha donat quinze dies a Morell per presentar al·legacions i la sabadellenca no ho ha fet i, per tant, ara l’expulsió és ferma.

Morell espera, en qualsevol cas, que la formació rectifiqui i, si no ho fa, assegura que «no vol seguir pertanyent a Podem». La segona tinenta d’alcaldessa a l’Ajuntament ha assegurat que seguirà al consistori:

«Tinc la intenció de seguir al govern municipal, però això li heu de preguntar a l’alcaldessa»

«No deixaré l’acta de regidora a l’Ajuntament»

Morell ha assegurat que aquesta determinació de Podem Catalunya és un perjudici per Sabadell

«Per tres motius: és un atac directe al govern municipal, una decisió que pot generar inestabilitat institucional i aprofundeix en la desafecció dels ciutadans amb la política»

A l’espera de si es concreta aquesta expulsió de Morell de Podem s’obre l’escenari sobre què passarà amb el grup municipal. És la primera vegada que es dona una situació d’aquestes característiques en un grup format per un únic regidor. Ara bé, si es materialitza, Morell podria perdre el grup municipal i, per exemple, es quedaria sense representació a la Junta de Portaveus o podria no rebre una assignació econòmica que li permetés tenir assessors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Gabriel Fernàndez (ERC): «Catorze regidors no donen capacitat per liderar. Si tens l’altra meitat del Ple en contra, tens un problema greu»

Esquerra Republicana de Catalunya suspèn la gestió del govern municipal durant el darrer any. La formació, que ha celebrat una trobada amb els mitjans...

El Futbol Sala Sabadell Femení resol alguns dubtes i sortirà a competir a Segona amb el mateix bloc

El Futbol Sala Sabadell Femení sortirà a competir a Segona Divisió la pròxima temporada. Després d'aconseguir l'ascens signant la temporada perfecta a Divisió d'Honor...

La renovació completa de La Vela, més a prop

La renovació completa de La Vela, més a prop

Aprovat inicialment el projecte del passeig de la Plaça Major

La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment el Projecte de remodelació del passeig de la Plaça Major, que comptarà amb un pressupost superior...

Recent Comments