martes, septiembre 28, 2021
Inicio Local Licitades les obres del futur Pavelló Oest, al barri dels Merinals

Licitades les obres del futur Pavelló Oest, al barri dels Merinals

El nou pavelló poliesportiu contribuirà a donar resposta a les necessitats de les entitats esportives i incrementarà les possibilitats de practicar esport a la ciutat. Estarà situat al barri de Merinals, entre els carrers de Malta i d’Hongria. Tindrà més de 3.700 m2 i, entre altres espais, comptarà amb una pista interior divisible en tres. Al costat de l’edifici es construirà una pista exterior i es condicionaran nous espais de passeig i d’estada, a més de noves places d’aparcament.

Aquest serà el sisè equipament poliesportiu municipal cobert, després del Pavelló d’Esports de Sol i Padrís, el del Nord, el del Sud, Cal Balsach i Gràcia. La seva construcció s’iniciarà previsiblement durant el primer trimestre de 2022.

Pel que fa a l’interior de l’equipament, la pista interior –que es podrà dividir transversalment en tres–  serà de parquet i s’hi podran practicar tot tipus de disciplines esportives de sala (bàsquet, futbol sala, handbol, gimnàstica rítmica, patinatge, voleibol, arts marcials, etc.). Al pavelló també hi haurà sala polivalent, on es podran realitzar múltiples activitats dirigides (com aeròbic, ioga, zumba, entre altres), adreçades al conjunt de la població.

La flexibilitat dels espais facilitarà que a l’equipament es puguin portar a terme diverses sessions esportives alhora. També hi haurà graderia i serveis com vestidors i zona de bar.

A l’exterior de l’edifici hi haurà una pista exterior, que complementarà els espais del pavelló i ampliarà les seves possibilitats. A més de donar resposta a les entitats, l’equipament acollirà sessions d’activitat física dels centres educatius i activitats per al conjunt de la ciutadania.

Arranjament dels entorns

L’equipament es construirà en una parcel·la de 5.124 m2 que forma part d’un solar més ample, on també hi ha una reserva per construir-hi un institut. Aprofitant el pendent natural del terreny, l’equipament es construirà al fons de la parcel·la i quedarà un gran espai lliure, on s’ubicarà la pista exterior, una plaça i noves places d’aparcament. A l’entorn es plantaran arbres i s’ubicaran bancs i mobiliari urbà.

Ubicat al costat del Mercat de Merinals, de l’Escola Cifuentes i del Parc de Can Gambús, el projecte del nou Pavelló contribuirà a consolidar tot l’àmbit com un dels grans centres d’activitat del barri i del districte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments