viernes, noviembre 27, 2020
Inicio Local L’Espai Alexandra renova el sistema de climatització

L’Espai Alexandra renova el sistema de climatització

L’Espai Alexandra, adreçat a persones grans de la ciutat, comptarà properament amb un nou sistema de climatització. Aquesta setmana hi han començat les obres, les quals tenen un termini previst de tres mesos. Amb l’acció es solucionaran els problemes que causa l’actual sistema quan la gent gran fa activitats en diferents àmbits del complex i donarà resposta així a una reivindicació dels usuaris i usuàries.

L’actual sistema disposa d’una mateixa xarxa de distribució́ de l’aire climatitzat per a dos espais amb usos completament diferenciats. En un dels espais es realitzen propostes d’activitat física i a l’altre, activitats més sedentàries. És per això que es feia difícil trobar una temperatura idònia per a les persones usuàries de les diferents sales.

L’objectiu de les obres és independitzar les unitats de climatització i la xarxa de distribució d’aire entre els dos espais i d’aquesta manera poder regular la temperatura de forma independent d’acord amb les necessitats de cada àmbit.

Les obres les duu a terme l’empresa Gestión Integral de Instalaciones, SL, amb un termini d’execució de tres mesos.

El Complex Alexandra és un equipament per a la gent gran que incorpora uns habitatges tutelats de lloguer, amb una sèrie de serveis i un espai d’activitats amb un programa de tallers i cursos per als veïns i veïnes del complex i obertes també a la ciutat. En aquest sentit, el centre d’activitats del Complex, anomenat Espai Alexandra, es un espai relacional que ofereix un ampli ventall de propostes destinades a la gent gran.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

El derbi Arrahona-Escorial enfrontarà dos equips amb la mateix fita però dinàmiques oposades

El Pavelló del Nord serà l'escenari dissabte (19h) del derbi sabadellenc de la Tercera Divisió de futbol sala entre el Grups Arrahona i l'Amics...

Recent Comments