domingo, octubre 24, 2021
Inicio Local L’Escola Illa enceta un nou curs amb el lema ‘Re-‘, amb el...

L’Escola Illa enceta un nou curs amb el lema ‘Re-‘, amb el desig de reprendre la normalitat formativa

L’Escola Illa rebrà, avui divendres 17 de setembre, els alumnes dels cicles formatius que durant el curs 2021-2022 estudiaran en aquest centre educatiu municipal. Ho faran seguint les instruccions sanitàries per fer front a la COVID-19, és a dir, de forma esglaonada i per grups. Es tracta de 126 alumnes que podran esdevenir professionals de la il·lustració, del disseny gràfic i del disseny de moda.

Tanmateix, la inauguració oficial del curs de cicles formatius no es farà fins al 6 d’octubre, amb la lliçó inaugural a càrrec de Clara Sullà, artista i dissenyadora tèxtil.

Reprendre la normalitat

“Re-” és el lema d’aquest curs, un prefix llatí que té diverses funcions: la de repetir una cosa que ja s’havia fet, la de fer un pas enrere o cap endins, la de reforçar el significat i la d’invertir el sentit del verb, tornar a visitar de nou. Recuperar la vida que hi havia abans de la pandèmia, per tornar a la “normalitat”.

Tallers d’Art

Pel que fa als ensenyaments no reglats d’Illa Oberta – Tallers d’Art, tindran una oferta àmplia i diversa al voltant de les pràctiques artístiques per tal que l’alumnat pugui fer un aprenentatge continu i progressiu. Al mateix temps, però, es vol que sigui lliure i obert a les seves inquietuds particulars.

Illa Oberta – Tallers d’Art introdueix l’alumnat en el fascinant món de l’art per mitjà dels seus tallers de dibuix, color, ceràmica, fotografia, gravat, còmic, vitrall i moda, entre molts d’altres. Els tallers d’art començaran el 4 d’octubre i finalitzaran al juny, en diversos formats i continguts, en horaris compresos entre les 17.30 i les 21.30 h, de dilluns a dijous.

Aquest any, com a novetat, s’incorpora un taller de lettering, en què es pensa la cal·ligrafia com un art vinculat al dibuix. Encara està obert el període de matriculació per a tots els cursos.

L’Escola Illa també vol continuar aquest any mantenint i consolidant les col·laboracions que en l’àmbit professional ha establert amb diferents entitats, institucions públiques i privades, i empreses, amb l’objectiu que l’alumnat mantingui constantment una vinculació directa amb la realitat professional i artística, entitats, institucions, esdeveniments i empreses que any rere any van en augment i que, de vegades, deriva en un contracte laboral o en nous professionals autònoms.

Aquest és un inici de curs en què es confirma que l’Escola Illa compta amb un projecte d’educació d’art i disseny de caràcter públic consolidat, tal com ho demostra l’ocupació de les places cobertes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments