martes, enero 19, 2021
Inicio Local Les obres d’urbanització de la zona empresarial de Can Roqueta afectaran el...

Les obres d’urbanització de la zona empresarial de Can Roqueta afectaran el trànsit durant els cinc propers dies

A causa de les obres d’urbanització que s’estan duent a terme a la zona empresarial de Can Roqueta, al Districte 7, durant els propers dies el trànsit es veurà afectat. Així, demà, dijous 3 de desembre, es treballarà a l’avinguda de Can Bordoll, per la qual cosa hi haurà talls intermitents en un carril de circulació.

D’altra banda, el diumenge 6 i el dilluns 7 de desembre és previst que s’actuï a tota l’avinguda de Can Alzina, que provocaran talls intermitents en un carril de circulació.

Finalment, el dilluns 7 de desembre es farà un canvi de sentit de circulació a l’avinguda de Can Bordoll i a l’avinguda de Can Alzina, que passaran a tenir dos carrils de circulació cadascuna, amb un únic sentit.

Les obres de renovació i modernització de la zona empresarial de Can Roqueta, que van començar el 2 de març d’enguany i es preveu que s’acabin a finals d’aquest mes, estan pressupostades en 1.568.126,12 €. Ara s’hi estan fent treballs de pintura a la calçada.

Més informació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

El Natació Sabadell torna a regnar a la natació catalana nou anys després

El Club Natació Sabadell s'ha endut la victòria al Campionat de Catalunya absolut de natació disputat des de dijous fins ahir a Terrassa. L'equip...

L’Astralpool masculí, a la segona fase de la Divisió d’Honor entre els tres primers

Queden tres jornades per acabar la primera fase de la Divisió d'Honor masculina de waterpolo, però l'Astralpool Natació Sabadell ja ha garantit matemàticament la...

Recent Comments