jueves, julio 29, 2021
Inicio Local L’Ajuntament rep una subvenció de la Diputació per a renovar mobiliari i...

L’Ajuntament rep una subvenció de la Diputació per a renovar mobiliari i material d’equipaments culturals

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí acceptar una subvenció de la Diputació de Barcelona, amb un import total de 190.000 euros, per a finançar la compra de material i mobiliari per a diversos d’equipaments culturals.

Aquesta contribució econòmica es destinarà a les biblioteques Sud i Vapor Badia, per la remodelació d’espais i l’adquisició de mobiliari necessari per la bona prestació dels serveis. S’adquiriran mobles expositius, butaques i punts de lectura confortables, panells absorbents de soroll i taules modulars per a la creació d’un espai jove, entre d’altres.

L’ajut també permetrà dur a terme diverses millores al Teatre La Faràndula i a Ca L’Estruch, el centre de Creació de les Arts en Viu. Es comprarà material tecnològic i digital, així com nous programaris pels equips informàtics, pel Medialab, l’espai d’experimentació i producció d’arts digitals on els artistes residents poden desenvolupar els seus projectes. També es renovaran els bucs per a la realització d’assaigs de música, amb nous amplificadors, equips de veu, taules amplificades, microfonia, bateria, suports i cablejats.

Pel que fa a La Faràndula, es comprarà un projector que és necessari per molts dels espectacles que programa el teatre. A més, aquesta subvenció permetrà renovar les cadires més antigues i comprar-ne de noves, així com taules i miralls, per a diversos espais que s’han adequat com a camerinos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Gabriel Fernàndez (ERC): «Catorze regidors no donen capacitat per liderar. Si tens l’altra meitat del Ple en contra, tens un problema greu»

Esquerra Republicana de Catalunya suspèn la gestió del govern municipal durant el darrer any. La formació, que ha celebrat una trobada amb els mitjans...

El Futbol Sala Sabadell Femení resol alguns dubtes i sortirà a competir a Segona amb el mateix bloc

El Futbol Sala Sabadell Femení sortirà a competir a Segona Divisió la pròxima temporada. Després d'aconseguir l'ascens signant la temporada perfecta a Divisió d'Honor...

La renovació completa de La Vela, més a prop

La renovació completa de La Vela, més a prop

Recent Comments