martes, septiembre 28, 2021
Inicio Local L’Ajuntament recomana avançar les visites al cementiri amb motiu de Tots Sants...

L’Ajuntament recomana avançar les visites al cementiri amb motiu de Tots Sants per evitar que l’1 de novembre hi hagi aglomeracions

Sobre aquesta qüestió, avui la regidora de Salut, Sonia Sada, ha insistit en la necessitat

“d’avançar en la mesura del possible les visites al Cementiri i també demanar que quan s’hi vagi, les visites siguin ajustades en el temps i no s’allarguin massa per així facilitar que tothom hi pugui accedir”.

Dins el dispositiu de Tots Sants es reforçarà el servei d’autobusos no només el dia 1 de novembre, com ja és habitual, sinó també el cap de setmana del 24 i 25 d‘octubre i el dissabte dia 31.

Els dies 24 i 25, la Línia L4/F4, en el tram de plaça del Vallès fins al Poblenou, tindrà una freqüència de pas de 15 minuts, entre les 8.30 i les 14:30 h.

La mateixa freqüència de pas s’aplicarà el dissabte 31, però de 8:30 a 18:30 h.

El dia 1, els autobusos de la línia F4 passaran cada 10 minuts de 8:30 a 14:30 h i cada 15 minuts entre les 14.30 i les 18.30h.En la resta de trams i franges horàries es manté el servei habitual de 30 minuts.

Mesures preventives sanitàries

Per tal de garantir les mesures preventives necessàries, l’accés al cementiri s’haurà de fer amb la mascareta obligatòria ben col·locada, mantenint la distància mínima de seguretat i extremant la neteja de mans.

El dia 1 hi haurà personal controlador degudament identificat a les portes del recinte.  I es comptarà amb dispensadors de gel hidroalcohòlic als accessos.

A més s’incrementarà la neteja de les zones comunes del cementiri i hi haurà una desinfecció constant dels banys públics.

Per tal d’evitar concentracions el dia 1 que puguin provocar restriccions en l’accés de públic, es recomana fer les visites al Cementiri durant els dies anteriors i preferiblement en horari de tarda. Així mateix s’aconsella que, atenent a la limitada capacitat del recinte, les visites de la ciutadania siguin breus en la mesura del possible (una hora com a màxim).  D’aquesta manera es contribueix a facilitar que tothom pugui fer les visites amb les màximes condicions de seguretat.

Aquest any amb motiu de la pandèmia no es portaran a terme les activitats que habitualment es programaven al Cementiri per Tots Sants. Així, no es farà la tradicional cerimònia en record de difunts a la Capella del Cementiri Vell, ni tampoc el concert que es celebrava a la plaça del Cementiri Nou.

Informació

Per facilitar a la ciutadania informació sobre l’equipament, l’1 de novembre l’empresa concessionària de la gestió del Cementiri ubicarà una taula informativa a l’entrada principal, on s’atendrà i donarà suport al visitant donant informació sobre la ubicació de les sepultures i altres aspectes relacionats amb l’equipament.

També hi haurà una major presència d’efectius policials, que vetllaran perquè les entrades i sortides de vehicles es facin de forma fluïda i sense incidències.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments