jueves, julio 29, 2021
Inicio Local L’Ajuntament millora voreres i escocells de la ronda de Santa Maria

L’Ajuntament millora voreres i escocells de la ronda de Santa Maria

L’Ajuntament continua treballant en el dia a dia per millorar l’espai públic de Sabadell. En aquest sentit, ara és el torn de la ronda de Santa Maria, entre els carrers de Pérez Moya i del Compte Ramon Berenguer, just al límit del terme municipal amb el municipi de Barberà del Vallès.

Aquesta millora en el manteniment urbà consisteix a renovar diferents trams de vorera –concretament, 668 m2–, a reparar 51 escocells i a millorar 542 m2 del carril bici.

L’actuació té un cost aproximat de 70.000 € i una durada prevista de 5 setmanes.

Aquesta actuació forma part del projecte Fem Barri impulsat per l’Ajuntament de Sabadell, el qual té per objectiu garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Gabriel Fernàndez (ERC): «Catorze regidors no donen capacitat per liderar. Si tens l’altra meitat del Ple en contra, tens un problema greu»

Esquerra Republicana de Catalunya suspèn la gestió del govern municipal durant el darrer any. La formació, que ha celebrat una trobada amb els mitjans...

El Futbol Sala Sabadell Femení resol alguns dubtes i sortirà a competir a Segona amb el mateix bloc

El Futbol Sala Sabadell Femení sortirà a competir a Segona Divisió la pròxima temporada. Després d'aconseguir l'ascens signant la temporada perfecta a Divisió d'Honor...

La renovació completa de La Vela, més a prop

La renovació completa de La Vela, més a prop

Recent Comments