martes, enero 19, 2021
Inicio Local L’Ajuntament de Sabadell demana a la Generalitat que mantingui el consultori local...

L’Ajuntament de Sabadell demana a la Generalitat que mantingui el consultori local del Poblenou

L’Ajuntament de Sabadell ha demanat al Departament de Salut de la Generalitat que garanteixi el servei de salut que prestava el consultori local del Poblenou. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha posat a disposició de la Generalitat tot l’edifici del centre cívic del barri perquè pugui destinar-se a consultori local, garantint la seguretat tant de professionals com dels usuaris i usuàries. La proposta, consensuada prèviament amb el veïnat del barri, s’ha fet aquest matí en una reunió entre l’Ajuntament i responsables de la Generalitat.

El consultori local està tancat des de l’inici de la pandèmia de COVID, ja que no podia garantir els circuits d’entrada i sortida de l’espai establerts amb la nova situació sanitària.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, havia sol·licitat, per carta, una reunió urgent a responsables l’Àmbit Metropolità Nord de la Regió Sanitària de Barcelona per buscar una solució “per desencallar la manca de servei al barri del Poblenou. Ara hem fet una proposta que respon a les necessitats sanitàries que ens havien donat i esperem que en els propers dies tinguem resposta de la Generalitat”.

A la carta, l’alcaldessa demana treballar per trobar una solució, que pot passar per instal·lar el consultori en un altre espai que reuneixi les condicions:

el barri necessita una solució que proporcioni el retorn de l’assistència presencial i de proximitat, tal com la coneixíem abans de la pandèmia”.

Des del tancament, la població del Poblenou rep assistència al CAP la Serra, a Torre-romeu. El consultori dona servei a un població amb unes casuístiques molt determinades, com ara envelliment, cronicitat i, en molts casos, un increment de la despesa en desplaçaments difícil d’assumir pels usuaris.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

El Natació Sabadell torna a regnar a la natació catalana nou anys després

El Club Natació Sabadell s'ha endut la victòria al Campionat de Catalunya absolut de natació disputat des de dijous fins ahir a Terrassa. L'equip...

L’Astralpool masculí, a la segona fase de la Divisió d’Honor entre els tres primers

Queden tres jornades per acabar la primera fase de la Divisió d'Honor masculina de waterpolo, però l'Astralpool Natació Sabadell ja ha garantit matemàticament la...

Recent Comments