martes, septiembre 28, 2021
Inicio Local L’Ajuntament de Sabadell condemna i rebutja el darrer feminicidi a la ciutat

L’Ajuntament de Sabadell condemna i rebutja el darrer feminicidi a la ciutat

L’Ajuntament de Sabadell condemna el feminicidi d’una dona veïna de Sabadell presumptament a mans de la seva parella el passat dilluns. L’Ajuntament manifesta el seu rebuig davant de qualsevol forma de violència masclista, ja que totes són fruit d’una societat patriarcal, ja sigui violència física, psicològica, sexual o tota aquella de caràcter discriminatori o d’intolerància.

L’Ajuntament expressa el seu més sincer condol a la família i els amics de la víctima. Com a mostra de dol, romandran abaixades a mig pal les banderes de l’Ajuntament i s’ha fet un minut de silenci a les 12 h.

Així mateix, es convoca un acte de rebuig obert a tota la ciutadania, que tindrà lloc avui, a les 19 h, a la plaça de Sant Roc.

Aquest any ja són 26 els assassinats de dones al conjunt d’Espanya, dades davant les quals cal reaccionar per visibilitzar-les i erradicar-les.

El consistori reitera el seu compromís amb la lluita per la igualtat de drets i per aconseguir una societat igualitària i sense discriminació, alhora que ha posat en marxa el protocol establert en casos de feminicidi, decretant tres dies de dol i fent servir tots els mitjans necessaris per difondre els valors d’igualtat, de tolerància i de respecte entre tots els ciutadans i ciutadanes.

En aquest sentit, durant els tres dies de dol, a l’inici dels actes organitzats per l’Ajuntament, es llegirà el comunicat de rebuig i es farà un minut de silenci, fent així una visibilització de l’assassinat. A més, en el proper Ple de l’Ajuntament es llegirà el comunicat institucional de rebuig i es farà també un minut de silenci.

L’Ajuntament s’ha posat en contacte amb l’entorn de la víctima i s’ha posat a disposició de la seva família per oferir-li els recursos que té a l’abast.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments