viernes, noviembre 27, 2020
Inicio Local L’Ajuntament adquireix pel dret de tanteig i retracte 4 pisos, que es...

L’Ajuntament adquireix pel dret de tanteig i retracte 4 pisos, que es destinaran a habitatge social

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’adquisició per part de l’Ajuntament de quatre habitatges per incorporar-los a la borsa d’emergència o de lloguer social. Els pisos, que es compren a través del dret de tanteig i retracte, quedaran adscrits a VIMUSA per a la seva gestió un cop es formalitzi la signatura d’adquisició. En la compra s’invertiran un total de 306.836,42 €. El valor unitari dels habitatges oscil·la entre els 71.100 i els 90.000€.

S’avança d’aquesta manera un nou pas endavant en les diferents accions impulsades per l’Ajuntament per fer front a l’emergència habitacional i donar suport a les famílies en situació de vulnerabilitat o dificultats per accedir a un habitatge a preu de mercat.

Amb la compra aprovada avui ja són 16 els nous habitatges adquirits per l’Ajuntament des de juny de 2019 per tal d’adscriure’ls a VIMUSA. I cal sumar altres que es troben en diferents fases del procés d’adquisició. Encara a través del dret de tanteig i retracte, VIMUSA ja ha iniciat la compra de més d’una vintena de pisos més. En aquest àmbit, els habitatges es destinen prioritàriament a la borsa d’habitatge d’emergència social, tot i que en funció de les característiques i necessitats detectades també es poden destinar al lloguer protegit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

El derbi Arrahona-Escorial enfrontarà dos equips amb la mateix fita però dinàmiques oposades

El Pavelló del Nord serà l'escenari dissabte (19h) del derbi sabadellenc de la Tercera Divisió de futbol sala entre el Grups Arrahona i l'Amics...

Recent Comments