martes, septiembre 28, 2021
Inicio Local La renovació del skatepark del Parc de Catalunya aportarà elements més versàtils...

La renovació del skatepark del Parc de Catalunya aportarà elements més versàtils per patinar

La Junta de Govern Local ha aprovat avui el Plec de clàusules administratives particulars que regiran el contracte d’obres del projecte executiu per a la renovació del Skatepark del parc Catalunya. L’obra compta amb un pressupost de licitació de 198.188,93 € i el termini d’execució és de 2 mesos.

Aquest parc de patinatge es va construir ja fa més de 15 anys i s’ha anat deteriorant amb el pas del temps i també  per l’elevada pressió d’ús que ha tingut. El passat mes de març l’Ajuntament ja en va haver de retirar el mòdul central per garantir la seguretat de les persones que el feien servir.

El projecte del nou skatepark preveu que els elements que en formen part ofereixin un ampli ventall d’oportunitats de joc als usuaris de diferents edats i amb habilitats diverses en la pràctica d’aquest tipus d’esport, els quals fan servir skates, patins, patinets i bicicletes.

Recuperar la versatilitat

L’obra començarà afegint un paviment de formigó sobre del que ja hi ha i, a sobre, es col·locaran els diferents elements. El projecte pretén recuperar la versatilitat dels elements originals, però s’adaptaran a l’actualitat i se n’hi afegiran de nous. A diferència del que hi havia fins ara, que estava format per mòduls de formigó prefabricat, per al nou parc s’ha optat per un sistema constructiu diferent, amb elements de formigó realitzat allà mateix, cosa que permetrà que sigui més resistent i que duri més temps.

També s’hi col·locaran diferents baranes, unes per a la pràctica dels esports de rodes i la resta que tindran una funció de protecció.

D’altra banda, aprofitant que s’actua en aquesta àrea, s’ha previst també millorar el camí d’accés a l’skatepark des de la plaça de Matagalpa i tancar amb una barana de fusta el perímetre de la zona de bicitrial. Així mateix, es plantaran plantes arbustives i hidrosembra al talús del passeig d’Aragó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments