martes, septiembre 28, 2021
Inicio Política La Crida per Sabadell reivindica un entorn segur per l'escola Can Rull

La Crida per Sabadell reivindica un entorn segur per l’escola Can Rull

Coincidint amb l’inici del curs escolar, la Crida per Sabadell ha protagonitzat una acció per reivindicar un camí escolar al voltant de l’escola Can Rull. Un espai des d’on han aprofitat per reclamar al govern municipal la creació d’entorns escolars segurs a tota la ciutat. Sandra Alcaide, membre de la formació, ha llançat aquesta proposta al govern municipal: 

«Aquesta proposta no busca ser definitiva, sinó que ha de passar per un procés participatiu que tingui en compte per l’escola, l’AMPA, les associacions veïnals, els comerços i els diferents actors de la ciutat, acompanyats de l’administració local»

A més, els anticapitalistes consideren que durant la pandèmia, el govern municipal no han garantit espais perquè famílies poguessin mantenir les distàncies de seguretat en les entrades i sortides de les escoles. 

«Des que va esclatar la pandèmia, hem pogut veure com els centres escolars no disposen de prou espai per garantir la seguretat de les famílies. Ja no es feia abans, però s’ha aguditzat amb les necessitats de la pandèmia»

Un dels pares de l’escola Can Rull, José Antonio Ruiz, ha participat en l’acte de la Crida denunciant els punts negres de l’entorn escolar del centre, on assegura que hi ha hagut «diversos accidents». Entre els principals problemes hi ha la mala senyalització dels passos de vianants, la velocitat excessiva amb què circulen els vehicles o els cotxes que aparquen en doble fila. 

«Crec que s’ha de millorar tot l’entorn dels carrers que ens acompanyen al col·legi. Tenim feina per fer al barri»

La formació no descarta realitzar actes semblants en altres centres de la ciutat que no tinguin un camí escolar segur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments