martes, septiembre 28, 2021
Inicio Política La Crida acusa l'Ajuntament d'"infantilitzar" la població i les entitats amb la...

La Crida acusa l’Ajuntament d'»infantilitzar» la població i les entitats amb la suspensió d’actes de Festa Major

El grup municipal de la Crida acusen el govern municipal d'»infantilitzar la població i de tractar d’immadures i irresponsables les entitats de la ciutat» amb la decisió de suspendre els actes nocturns i multitudinaris de la Festa Major, anunciada divendres. La portaveu de la formació, Nani Valero, considera que l’executiu de Marta Farrés ha actuat «de forma unilateral», deixant la ciutat sense una celebració que actuï d’espai de trobada dels ciutadans abans de començar el nou curs:

«S’acullen a unes mesures que, constantment, ens posen sobre la taula per retallar drets, però no per fer possible un espai de trobada i en què la gent pugui començar el nou curs amb alegria i amb empenta. Un cop més, s’ha pres una decisió unilateral»

En aquest sentit, Valero assegura que la decisió s’ha comunicat a les forces municipals amb un PowerPoint i sense cap possibilitat de diàleg, ni amb els partits ni amb les entitats; unes formes que considera que «menystenen les entitats, tot i que han demostrat ser responsable amb pandèmia i sense». Per això, des de la Crida lamenten que, en lloc de facilitar les coses, el govern del PSC i Podem només ha estat generador de conflictes:

«En cap cas, mai, una administració local ha de ser una generadora de conflicte i, en aquest cas, s’ha donat un conflicte a Gràcia i entre entitats que ha posat en alerta de la situació improvisada entorn la Festa Major»

Amb tot, des de la Crida reclamen al govern municipal que «actuï amb responsabilitat» i es duguin a terme tots els talls de carrer necessaris per garantir que el conjunt de la ciutadania pugui gaudir de la Festa Major amb seguretat, així com les també necessàries mesures d’ampliació del transport públic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments