martes, septiembre 28, 2021
Inicio Política Junts demanarà al Ple reconèixer l'acompanyament afectiu com un dret de les...

Junts demanarà al Ple reconèixer l’acompanyament afectiu com un dret de les persones

Junts per Sabadell portarà al pròxim Ple municipal (dimarts 15, 17 h) una moció treballada amb l’entitat Som Base. L’objectiu és que es reconegui l’acompanyament afectiu de les persones que pateixen solitud no volguda com un dret fonamental.En concret, el text vol arribar a tres acords. D’una banda, conèixer la feina que estan fent les entitats locals en aquest sentit, donar-los suport i fer aquest reconeixement per part de tota la societat.Els nacionalistes han aconseguit convèncer Esquerra, PSC i Ciutadans perquè presentin la moció conjuntament. A més, la Crida i Podem ja han confirmat el seu suport al text. 

«L’entitat Som Base fa 5 anys que treballa aquesta temàtica i nosaltres recollim les seves propostes, així com les d’altres entitats amb les quals ens hem reunit, com Creu Roja Sabadell»

«La soledat crònica, no desitjada, té una incidència directa a la salut […] Tots en som responsables, perquè no és una malaltia de l’individu sinó com a societat»

«Fomentar programes amb polítiques i accions per promoure el dret a l’acompanyament, així com dotar de voluntaris i de recursos a les entitats»

«Cal reconèixer l’acompanyament afectiu com un dret de les persones i treballar perquè la societat i els representants polítics en prenguin consciència»

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments