martes, octubre 20, 2020
Inicio Local Es prorroga el contracte amb Actuavallès per al servei Sabadell Sostre, d’atenció...

Es prorroga el contracte amb Actuavallès per al servei Sabadell Sostre, d’atenció a persones sense llar

L’emergència habitacional és un dels principals eixos d’acció de l’Ajuntament i és per això que, per donar resposta a les persones sense llar, es prorroga el contracte del servei Sabadell Sostre, a càrrec de l’entitat Actuavallès. La Junta de Govern n’ha aprovat avui la pròrroga fins al novembre de 2021 per un import de 66.000 euros.

El servei Sabadell Sostre dona allotjament temporal a persones sense sostre i manté un seguiment de casos de les persones que viuen a pensions i altres espais. La col·laboració amb entitats del sector social que tenen experiència en intervenció d’aquestes situacions resulta fonamental en la detecció de casos i actuació posterior. 

Des de Sabadell Sostre s’atén persones que es troben en situació d’exclusió residencial severa. El servei posa a disposició dos recursos d’allotjament, un de convivència temporal –amb educadors durant el dia– i un altre de més definitiu de convivència de llarga estada –on poden viure de manera més autònoma–, amb capacitat per a 6 persones en total.

A més, els professionals responsables del servei fan el seguiment extern d’un nombre aproximat de 40 persones al mes, homes i dones, els quals requereixen d’un suport i acompanyament intensiu que els permeti millorar la seva autonomia, capacitats i habilitats personals. La derivació dels casos és a través dels serveis socials bàsics. 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Atesa l’actual situació sanitària, la 67a Festa de l’Esport se suspèn definitivament

L’Ajuntament de Sabadell ha decidit suspendre definitivament la celebració de la 67a edició de la Festa de l’Esport, ateses les circumstàncies de salut pública...

L’Espai Alexandra renova el sistema de climatització

L’Espai Alexandra, adreçat a persones grans de la ciutat, comptarà properament amb un nou sistema de climatització. Aquesta setmana hi han començat les obres,...

Recent Comments