martes, septiembre 28, 2021
Inicio Local Es millora el paviment de calçades i voreres de quatre districtes de...

Es millora el paviment de calçades i voreres de quatre districtes de Sabadell

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’adjudicació del contracte que ha de permetre millorar el paviment de calçades i voreres de diferents trams de carrers dels districtes 1, 2, 3 i 5 de la ciutat. De l’obra se’n farà càrrec l’empresa FIRTEC SAU, per un preu de 343.659,51 euros i un termini d’execució de 3 mesos, que previsiblement començaran a la tardor. La superfície total sobre la qual s’actua és de 12.806 metres quadrats.

Concretament, es preveu actuar a la ronda de Bellesguard, el carrer d’Olzinelles, el passatge de Joan XXIII, el passatge de Gertrudis Artigas, el carrer de Fontanet, el carrer de Cartago, el carrer del Pedraforca, el carrer dels Geranis, els carrers de les Dàlies i de les Tulipes, el carrer de Colòmbia, el carrer de l’Uruguai, el carrer de Manso, el carrer d’Ausiàs March, la ronda de Maria Gispert, el passeig de Can Feu i el carrer de Puig i Cadafalch.

D’altra banda, també es milloraran trams de 4 vies més: el carrer de Bellpuig (al barri de Sol i Padrís), el carrer del Poeta Folguera (al barri del Centre), el carrer de Mulleres (al barri de Ca n’Oriac) i el carrer de Manso (al barri de Gràcia).

En el cas dels vials en què es reparen i reforcen les calçades, se’n diferencien dos tipus. En uns, en què els desperfectes del ferm són superficials, a conseqüència de l’envelliment del betum i de clivelles, s’hi renova tota la superfície amb l’objectiu que la degradació no afecti les capes inferiors. En els altres, en què els desperfectes són estructurals, es fa una intervenció puntual a les zones afectades i també es renovarà tota la superfície.

Quant a les intervencions a les voreres, el ventall d’actuacions preveu renovacions puntuals, completes o adaptacions de guals, segons cada cas.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments