jueves, julio 29, 2021
Inicio Política ERC demana al govern un projecte per al Gimnàs Municipal

ERC demana al govern un projecte per al Gimnàs Municipal

Esquerra denuncia que la ‘paralització’ de la taula de treball sobre el Gimnàs Municipal equival al seu tancament. El portaveu dels republicans Gabriel Fernández denuncia que s’han perdut sis mesos i que serà un govern del PSC el que tanqui aquest equipament ‘singular’. Per això ha proposat que «aquest govern presenti un informe extern del nou model de gimnàs, no volem que ens facin perdre més el temps amb reunions que no van enlloc, ens volen enganyar».Al juny es va celebrar l’última reunió, en aquesta ocasió només amb tècnics d’Esports i els grups municipals en què, segons els republicans, només es va ‘maquillar’ el tancament que es volia fer al desembre. «Estem abocats al que va dir la regidora [d’Esports Laura Reyes] que aquest servei ja el dóna un privat perquè l’hem d’oferir nosaltres. Han enrederit sis mesos la decisió» ha apuntat la portaveu-adjunta Èlia Soriano-Costa.Fernández ha criticat que el govern no ha fet cas a la moció aprovada pel ple el passat desembre i ha apuntat que ‘en altres barris no s’hagués fet això:

«No volem renunciar a la singularitat de tenir un gimnàs públic, no creiem que posar diners sigui perdre’ls o que sigui deficitari. Perquè si el concepte és que allò públic no ha de fer allò que fa el sector privat, com hem escoltat en algun ple, ja podem anar tancant equipaments que també són deficitaris».

Si es compleix el tancament, comporia passar si el 31 de desembre no es renova la concessió, es podria donar un escenari que implicaria el comiat dels 13 treballadors de l’equipament. Esquerra ha estès la mà al govern i ha presentat el seu projecte, basat en un servei públic que impliqui la promoció de la Salut i sigui inclusiu.

Sobre Morell: «Alcaldessa, sí que passa»

Sobre el terratrèmol polític a Podem, el portaveu ha volgut ser molt curós amb els temes interns de la formació, però ha carregat contra Marta Farrés:

«Vaig llegir que l’alcaldessa ens deia que no passa res i tot segueix igual. Com a mínim algú que ostenta el càrrec és ser respectuós amb la intel·ligència del veïnat de Sabadell: no ha passat res, no és veritat. Es pot voler enganyar, però la realitat és que un partit del govern ha dit ‘jo aquí, no hi sóc'».

Per Fernández el govern és ara un pacte amb una persona no-adscrita i el suport de Junts:

«Actualment el govern formal amb cartera és el PSC més, si han expulsat aquesta persona [Marta Morell], algú que no forma part de cap partit i el suport extern, un eufemisme, un suport sense carteres amb competències delegades, assessors, pressupost i decisions en temes concrets de Junts per Sabadell. Ara ja sí, sociovergència a full».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Gabriel Fernàndez (ERC): «Catorze regidors no donen capacitat per liderar. Si tens l’altra meitat del Ple en contra, tens un problema greu»

Esquerra Republicana de Catalunya suspèn la gestió del govern municipal durant el darrer any. La formació, que ha celebrat una trobada amb els mitjans...

El Futbol Sala Sabadell Femení resol alguns dubtes i sortirà a competir a Segona amb el mateix bloc

El Futbol Sala Sabadell Femení sortirà a competir a Segona Divisió la pròxima temporada. Després d'aconseguir l'ascens signant la temporada perfecta a Divisió d'Honor...

La renovació completa de La Vela, més a prop

La renovació completa de La Vela, més a prop

Recent Comments