martes, enero 19, 2021
Inicio Local En marxa, les sessions del procés participatiu del nou Pla de Mobilitat...

En marxa, les sessions del procés participatiu del nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Sabadell

El procés participatiu que ha de definir el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) de Sabadell ja està en marxa. Des del dijous 19 de novembre fins ara ja s’han dut a terme 6 sessions de treball del procés que va començar el passat dia 10 d’aquest mes i que es preveu que s’acabin el 4 de febrer del 2021. En total, seran 21 sessions repartides pels 7 districtes de la ciutat.

En les sessions s’estan tractant aspectes de la mobilitat futura a Sabadell. D’una banda, en l’àmbit dels barris i, d’altra banda, en l’àmbit del conjunt de la ciutat. La voluntat és que aquest procés sigui molt obert a la participació de tota la ciutadania i que no es limiti només a la de professionals o a col·lectius específics. Per això també hi ha a disposició de la ciutadania plataforma Decidim Sabadell, per mitjà de la qual es poden fer arribar aportacions.

Mar Molina, regidora de  Desenvolupament Urbà i Transició Energètica, assenyala que

des del Govern municipal valorem molt positivament la participació que hi està havent fins ara per part de veïns i veïnes i de representants d’entitats veïnals i ciutadanes, i animem tota la ciutadania a continuar-hi dient la seva en tot el temps que queda per acabar el procés”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

El Natació Sabadell torna a regnar a la natació catalana nou anys després

El Club Natació Sabadell s'ha endut la victòria al Campionat de Catalunya absolut de natació disputat des de dijous fins ahir a Terrassa. L'equip...

L’Astralpool masculí, a la segona fase de la Divisió d’Honor entre els tres primers

Queden tres jornades per acabar la primera fase de la Divisió d'Honor masculina de waterpolo, però l'Astralpool Natació Sabadell ja ha garantit matemàticament la...

Recent Comments