martes, septiembre 28, 2021
Inicio Política Els portaveus municipals inicien el curs polític amb objectius diversos

Els portaveus municipals inicien el curs polític amb objectius diversos

Els portaveus municipals han tornat, igual que els estudiants sabadellencs, a la plena activitat després de la Festa Major i l’Onze de setembre aquest dilluns. En el marc del que serà el tercer curs d’aquest mandat, el de l’any previ a les eleccions municipals de 2023, tots ells han expressat els que seran els seus cavalls de batalla durant el pròxim any. 

El portaveu del PSC, Pol Gibert, opina que aquest curs serà important perquè es materialitzaran molts dels projectes impulsats pel govern municipal.

«Veurem fetes realitat moltes inversions. Sabadell floreixerà i adquirirà una nova veloictat amb obres com les del Passeig, les del pavelló dels Merinals o les del Parc de les Aigües». 

Gabriel Fernàndez, portaveu d’Esquerra Republicana, insisteix que la seva formació continuarà fent feina per aconseguir el tomb cap a la «Sabadell republicana» a partir de 2023.

«Hem de continuar preparant el terreny per aconseguir un govern republicà per a la ciutat i, alhora, acompanyar la feina de la Generalitat, que mai havia impactat tant a Sabadell». 

Des de la Crida, la portaveu Nani Valero es mostra expectant per les mesures socials que prepara l’executiu local per parar el cop de la pandèmia.

«Em preocupa que, a hores d’ara, no ens estan explicant quines mesures tiraran endavant per cobrir les necessitats socials derivades de la pandèmia i que poden arribar a ser pràcticament irreversibles». 

Per part de Ciutadans, el portaveu Adrián Hernández diu que se centraran en les problemàtiques «que els expliquen els ciutadans».

«La seguretat i la neteja seran dues de les nostres prioritats, així com incidir en les ordenances amb un canvi en la taxa de residus».

El portaveu de Junts per Sabadell, Lluís Matas, assegura que inicien el curs amb «ganes i il·lusió», ja que es veurà com avancen alguns dels projectes que lidera la seva formació. Matas afegeix que els nous pressupostos també marcaran el ritme.

«Hem d’iniciar la negociació per als nous pressupsotos i fixar les prioritats, entre les quals hi ha reactivar l’economia i que la ciutat torni a reeixir». 

Per a l’encara portaveu de Podem, Marta Morell, el nou curs polític arriba amb la incògnita de saber com es resol la seva expulsió de la formació per part de Podem Catalunya i si es queda al consistori com a regidora no adscrita. Morell treu ferro a aquesta possibilitat i diu que no impactarà en el govern municipal.

«Jo seguiré sent la segona tinenta d’alcaldessa i estaré centrada en aquesta responsabilitat».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments