jueves, julio 29, 2021
Inicio Local Els mercats municipals estrenen una plataforma de compra per internet

Els mercats municipals estrenen una plataforma de compra per internet

L’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa en marxa, a partir del 8 de juny, una plataforma de compra per internet als mercats municipals de la ciutat. Aquesta plataforma engegarà inicialment amb el mercat Central i, més endavant, s’hi incorporaran la resta de mercats.

Un total de 16 establiments del mercat s’han sumat en un primer moment a aquesta iniciativa, que permetrà, de manera senzilla i intuïtiva, la compra a totes les parades del mercat que s’hi hagin adherit, efectuant un sol pagament i rebent la compra a domicili.

Per mitjà del web https://mercatsabadell.cat/ca es podrà accedir digitalment a l’adquisició de productes saludables i de proximitat. Alhora, l’ús d’aquesta eina incrementarà la competitivitat dels mercats tot accelerant el procés de transformació digital.

Com indica la tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González,

“aquesta plataforma ha de permetre de manera senzilla i intuïtiva la compra a les parades del Mercat que s’hi vulguin adherir i rebre-la al domicili. És una eina que ha d’incrementar la competitivitat dels mercats i sense cap dubte ha d’ajudar a accelerar el procés de transformació digital per, com diem sempre, no deixar ningú enrere”.

Les comandes, de moment, arribaran només a Sabadell, i es preveu que, més endavant, es pugui fer el repartiment a les poblacions del voltant. El repartiment a domicili es farà de dimarts a dijous, de les 10 a les 14 hores, i de 17 a 20 h; els divendres, de les 10 a les 20 hores, i els dissabtes, de les 10 a les 14 hores. El cost de l’enviament serà de 5,95 € per comanda i es farà un 10% de descompte en l’import de la compra durant el primer mes de funcionament de la plataforma.

El projecte ha treballat també la implantació d’un sistema de distribució a domicili dels productes que sigui sostenible, motiu pel qual el repartiment es durà a terme amb bicicletes elèctriques.

 Amb aquesta nova plataforma, l’Ajuntament de Sabadell vol potenciar les vendes als mercats municipals així com facilitar les compres a la ciutadania.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Gabriel Fernàndez (ERC): «Catorze regidors no donen capacitat per liderar. Si tens l’altra meitat del Ple en contra, tens un problema greu»

Esquerra Republicana de Catalunya suspèn la gestió del govern municipal durant el darrer any. La formació, que ha celebrat una trobada amb els mitjans...

El Futbol Sala Sabadell Femení resol alguns dubtes i sortirà a competir a Segona amb el mateix bloc

El Futbol Sala Sabadell Femení sortirà a competir a Segona Divisió la pròxima temporada. Després d'aconseguir l'ascens signant la temporada perfecta a Divisió d'Honor...

La renovació completa de La Vela, més a prop

La renovació completa de La Vela, més a prop

Aprovat inicialment el projecte del passeig de la Plaça Major

La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment el Projecte de remodelació del passeig de la Plaça Major, que comptarà amb un pressupost superior...

Recent Comments