martes, enero 19, 2021
Inicio Local Els autobusos urbans incorporen dispensadors de gel hidroalcohòlic

Els autobusos urbans incorporen dispensadors de gel hidroalcohòlic

El servei de transport urbà incorpora dispensadors de gel hidroalcohòlic als vehicles de la flota d’autobusos com a mesura de prevenció addicional per reduir el risc de contagis i garantir la seguretat ciutadana. Després d’una prova pilot en alguns dels vehicles, ara s’estendrà a tots els autobusos.

Un cop comprovat que la seva funcionalitat s’adapta adequadament als vehicles i al servei de transport de la ciutat, s’està procedint a instal·lar-los a la part davantera de la resta de vehicles de la flota. Es preveu que a finals d’aquest mes de novembre finalitzi la instal·lació.

Els dispensadors s’activen per aproximació per tal que l’usuari no hagi de tocar cap element. En situar la mà sota el sensor, el dispensador s’activa automàticament i emet prou dosi de gel per garantir la desinfecció de les mans. El producte és un líquid viscós i transparent amb una olor neutra, eficaç per prevenir la propagació de virus, bacteris, fongs i altres microorganismes.

A banda de les mesures que Transports Urbans de Sabadell (TUS) ja està duent a terme per a la prevenció contra la COVID-19 –com ara uns estrictes protocols de neteja i desinfecció, i la ventilació de l’interior dels vehicles–, la incorporació d’aquest nou element de prevenció reforça les accions preventives. La finalitat és aconseguir que el servei de transport urbà de Sabadell disposi del màxim de mesures possibles per reduir al mínim la possibilitat de contagi, a més de l’obligatorietat de dur mascareta per part de persones usuàries i xofers.

Tot i que els dispensadors de gel ja es poden trobar a les andanes, estacions i intercanviadors de parades d’altres mitjans de transport públic, Sabadell serà la primera ciutat de l’Àrea Metropolitana que adapta aquesta mesura al servei del transport urbà d’autobusos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

El Natació Sabadell torna a regnar a la natació catalana nou anys després

El Club Natació Sabadell s'ha endut la victòria al Campionat de Catalunya absolut de natació disputat des de dijous fins ahir a Terrassa. L'equip...

L’Astralpool masculí, a la segona fase de la Divisió d’Honor entre els tres primers

Queden tres jornades per acabar la primera fase de la Divisió d'Honor masculina de waterpolo, però l'Astralpool Natació Sabadell ja ha garantit matemàticament la...

Recent Comments