domingo, octubre 24, 2021
Inicio Local El Ple Municipal del mes de setembre

El Ple Municipal del mes de setembre

El Ple del mes de setembre celebrat el dia 13, va aprovar l’expedient de contractació de les obres de construcció del Pavelló Poliesportiu dels Merinals. Més informació. Entre altres aspectes, també va aprovar el pacte d’agermanament entre els municipis de Sabadell i de San Sebastián de los Ballesteros (Còrdova).

D’altra banda es va aprovar les dates de les festes locals per a l’any 2022: 9 de maig i 5 de setembre.

Altres punts que es van tractar i aprovar durant la part resolutiva del Ple van ser:

  • Ratificació del Decret d’Alcaldia núm. 6564/2021, de 22 de juliol, de declaració de dol oficial municipal durant els dies 22, 23 i 24 de juliol de 2021.
  • Aprovació de la justificació de la subvenció directa de caràcter excepcional atorgada a la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya, per a l’execució del projecte de Museu Aeronàutic de Catalunya.
  • Concessió d’una subvenció directa de caràcter excepcional al Club Natació Sabadell, per la participació en les competicions europees de waterpolo masculí i femení de l’any 2021.
  • Aprovació de la pròrroga del Pla Local de Drogues 2016-2020.
  • Aprovació de les justificacions de les subvencions directes de caràcter excepcional atorgades a setze entitats per al desenvolupament dels casals d’estiu de l’any 2020.
  • Aprovació de la justificació de la subvenció directa de caràcter nominatiu atorgada a Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell, per al desenvolupament del seu programa general d’activitats per a l’any 2020.
  • Aprovació de les justificacions de les subvencions directes de caràcter excepcional atorgades a la Fundació Sant Nicolau i a la Unió Esportiva Sabadellenca, per pal·liar els efectes econòmics derivats de l’estat d’alarma decretat a conseqüència de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.
  • Declaració de l’extinció de la concessió de domini públic per a l’ús privatiu del mòdul D del tram central de vianants de l’Eix Macià.
  • Aprovació de l’acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Sentmenat i Sabadell.
  • Aprovació inicial del desè expedient de modificació de crèdit del Pressupost General de l’Ajuntament de Sabadell per a l’exercici 2021.

A la part deliberativa i de control, El Ple va aprovar per unanimitat una moció presentada pels grups municipals de Junts per Sabadell, d’Esquerra Republicana de Catalunya, del Partit dels Socialistes de Catalunya i de Ciutadans, pel dret a l’acompanyament afectiu DA+.

El Ple va aprovar també una moció presentada pel grup municipal d’ERC referent a la liquidació del model de finançament de l’exercici 2020. Es va aprovar per majoria, amb els vots favorables de tots els grups, tret del PSC, que es va abstenir.

Així mateix, la sessió plenària va aprovar per unanimitat una moció presentada pel del grup municipal de Ciutadans, sobre el control i l’erradicació de l’espècie invasora vespa asiàtica.

Finalment, es va aprovar a proposta del Grup Municipal de la Crida una moció per a la millora de la sostenibilitat en la distribució urbana de mercaderies. Es va aprovar amb els vots a favor de La Crida i ERC; l’abstenció dels grups del PSC, Junts per Sabadell i Podem, i el vot en contra de Ciutadans.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments