domingo, octubre 24, 2021
Inicio Deportes El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys més tard

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys més tard

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s’ha vist obligat a tancar i a cessar la totalitat de les seves activitats. Les negociacions fallides de renovació del lloguer amb els propietaris de l’immoble ha sigut el detonant a l’hora de prendre la decisió de tancar, després de més de 35 anys d’activitat esportiva, les instal·lacions.

Segons ha explicat a l’Hotel Suís el director i propietari Juan Diego Valverde del Malibú Esportiu, s’està treballant perquè els socis i sòcies, així com els diferents grups i monitors de l’entitat, puguin reubicar-se a altres entitats esportives a l’espera que es trobi una altra seu pel club i d’aquesta manera puguin seguir duent a terme les diferents activitats que realitzaven al club del carrer Bosch i Cardellach. De moment encara no s’ha trobat, segons ha assegurat Valverde, una nova seu per recol·locar les activitats, però ja s’està treballant amb diferents opcions. El director i propietari ha afegit que l’entitat haurà de ser una variant més actualitzada i competitiva i que el club, com a Malibú Esportiu, s’acabarà amb el tancament de les instal·lacions.

«Finalment hem fet arribar la decisió als llogaters, que volien des de fa temps que marxéssim, que no seguirem tot i que la nostra intenció era continuar. Hi ha hagut una negociació, però ha sigut el pas definitiu de dir que no seguirem. Així i tot sempre mantindrem la missió de dinamitzar l’activitat física a la ciutat»

«Mai tornarà a haver-hi un altre Malibú. Qualsevol altra proposta serà una variant actualitzada en un món competitiu, que requereix d’una formació, capacitats i habilitats i personal qualificat per poder ser competitius»

«Les altres propostes seran un esglaó més. La meva il·lusió és arribar a donar una proposta particular d’activitats esportives per la ciutat de Sabadell»

Juan Diego Valverde, director i propietari del Club Malibú Esportiu 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments