martes, septiembre 28, 2021
Inicio Política El govern comença el curs fent avançar els tràmits de diversos projectes

El govern comença el curs fent avançar els tràmits de diversos projectes

La Junta de Govern Local d’aquesta setmana ha tirat endavant diversos projectes previstos per aquest mandat. Destaca la licitació de les obres per ampliar el centre cívic de Sant Oleguer, on hi ha d’anar una nova seu de l’Escola de Música Municipal. Els treballs comptaran amb un pressupost de 3 milions d’euros i és previst que comencin a principis de 2022, segons ha explicat el portaveu adjunt, Eloi Cortés. 

«La idea és millorar les instal·lacions de l’Escola de Música, que actualment no s’adiu a les necessitats que tenim. Es construiran quatre volums nous, dos en planta baixa i dos en primera planta»

També s’han aprovat les clàusules del contracte d’obres per renovar l’skatepark del Parc Catalunya després de 15 anys, «per millorar-ne l’ús i la seguretat». És previst invertir-hi 198.000 euros.La Junta ha tornat a licitar les obres per millorar l’accessibilitat l’antic centre cívic de Torre-romeu, que ara utilitzen entitats del tercer sector. Es preveu que les activitats es puguin reprendre a partir de l’any vinent, després d’invertir-hi 164.000 euros.El govern local també vol invertir 165.000 euros en la renovació de l’arbrat del districte sisè.El Ple de setembre, demàEl Ple municipal de setembre tornarà a ser presencial per als 27 regidors. Entre els punts del debat, hi ha la licitació de les obres del Pavelló dels Merinals, que costarà 8 milions d’euros i ha de servir per dotar amb un equipament esportiu municipal els barris de l’oest de la ciutat. 

«Volem cobrir una zona, que és la de Merinals, Can Rull, Cifuentes, Gràcia… que quedava descoberta en comparació a la resta de districtes, que sí que tenen un pavelló»

Els grups municipals també hauran de decidir si aproven l’agermanament de Sabadell amb Sant Sebastián de los Ballesteros i els festius locals del 2022: la Salut serà el 9 de maig i el dilluns de Festa Major, el 5 de setembre.La sessió començarà a 17 h i es podrà seguir pel canal de Youtube de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments