jueves, julio 29, 2021
Inicio Política El Cercle Podem Sabadell Decano demana la dimissió de Marta Morell

El Cercle Podem Sabadell Decano demana la dimissió de Marta Morell

22.07.2021 16:27
Serveis Informatius

El Cercle Podem Sabadell – Decano ha demanat la dimissió de la portaveu municipal del partit lila a l’Ajuntament, la tinenta d’alcaldessa Marta Morell. Aquest col·lectiu sempre ha estat en contra de Morell, vinculada al Cercle de la Concòrdia. De fet, asseguren que són els responsables que la tinenta d’alcaldessa hagi estat expulsada de la formació, ja que diuen que fa tres anys que denuncien suposades «pràctiques antidemocràtiques». Marta Campoy és membre d’aquesta part del partit. 

«Des de novembre de 2018 que demanem al Consell de Garanties [de Podem] que s’obri una investigació profunda de les seves pràctiques antidemocràtiques, començant per la manera com va arribar a la llista de les eleccions municipals, a l’intent d’endollar la seva parella, l’acord amb el PSC…»

Amb l’anunci de la seva expulsió, que ni Morell ni l’Ajuntament diuen haver rebut, el Cercle Decano demana la dimissió de la tinenta d’alcaldessa, la dissolució del grup municipal i la inhabilitació del Pacte de la Concòrdia. 

«Quan el 7 de juny, Marta Morell i Marta Farrés van dir que havien arribat a un pacte, ni els militants de Sabadell no en sabien res. Perquè ella va presentar el pacte sense consultar l’assemblea. El contingut del pacte no l’hem sabut mai, no l’ha explicat, i per tant queda totalment inhabilitat»

Des del Cercle són conscients que «és difícil» que es compleixin les seves demandes, ja que Morell no deixarà l’acta de regidora, perquè és un títol personal, i continuarà governant al costat del PSC, ja que Farrés ha reiterat la seva confiança.Per altra banda, cal recordar que el Consell de Cercles de Podem a Sabadell va ratificar la figura de Morell com a portaveu municipal del grup, amb tres vots a favor, una abstenció i un vot en contra. Els dos últims, de membres del Cercle Decano.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Gabriel Fernàndez (ERC): «Catorze regidors no donen capacitat per liderar. Si tens l’altra meitat del Ple en contra, tens un problema greu»

Esquerra Republicana de Catalunya suspèn la gestió del govern municipal durant el darrer any. La formació, que ha celebrat una trobada amb els mitjans...

El Futbol Sala Sabadell Femení resol alguns dubtes i sortirà a competir a Segona amb el mateix bloc

El Futbol Sala Sabadell Femení sortirà a competir a Segona Divisió la pròxima temporada. Després d'aconseguir l'ascens signant la temporada perfecta a Divisió d'Honor...

La renovació completa de La Vela, més a prop

La renovació completa de La Vela, més a prop

Recent Comments