domingo, octubre 24, 2021
Inicio Local Comença la Festa Major amb una vintena de propostes per a tots...

Comença la Festa Major amb una vintena de propostes per a tots els gustos

La Festa Major de Sabadell 2021 s’ha adaptat a les circumstàncies imposades per la pandèmia de la COVID-19 però el programa manté les activitats més emblemàtiques. A les nou del vespre personal de l’àmbit sanitari i pacients de COVID faran el pregó des de l’Ajuntament i donarà pas a l’acte inaugural “Meeting Point”, a la plaça de Sant Roc. Aquests esdeveniments es podran veure després a aquests enllaços d’Instagram i de Youtube.

El tradicional concurs de voltes i el Ball del Rodet, que enguany s’ha dut a terme a l’interior de Fira Sabadell i que han guanyat l’Eloi, amb 28 voltes de la bobina, i l’Adrià, amb 35 voltes de rodet. La plantada del seguici festiu s’està duent a terme a Fira Sabadell, on també s’ha obert la Fira de Cultura Popular, just abans d’iniciar la Galejada.

A l’escola Joanot Alisanda s’ha fet el concert de Música de Km 0, amb La CMS i La Llançadora, i al Pati de l’Estruch s’ha pogut gaudir del Festival Hop, de dansa urbana, amb els espectacles “Haunted”, de Gabriel Ronco, i “Nest”, de Marie Gyselbrecht.

La Festa continuarà aquesta nit amb diversos espectacles de teatre, balls i música, entre els que destaquen “Els fusells de la senyora Carrar” a la Sala Quartera, el Gumbo Combo Jazz a la plaça de Sant Roc, la Soul Session Night als jardins de la Caixa de Sabadell i la cercavila Sabaflaix Gegant a la plaça de la Sardana.

Al web www.sabadell.cat/festamajor es pot consultar tota la informació de la Festa Major i l’Ajuntament anima la ciutadania a fer servir l’etiqueta #FMSBD21 a les seves publicacions a les xarxes socials relacionades amb la festa.

Totes les activitats tenen en compte les mesures higièniques anti COVID-19 i compleixen les normes vigents d’aforament i de seguretat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments