jueves, julio 29, 2021
Inicio Política Ciuró: "Hem d'explorar totes les vies possibles per tenir nous Jutjats per...

Ciuró: «Hem d’explorar totes les vies possibles per tenir nous Jutjats per a Sabadell»

La nova consellera de Justícia, la sabadellenca Lourdes Ciuró, es compromet a estudiar «totes les vies possibles» per dotar la ciutat d’un nou edifici dels Jutjats. Així ho ha expressat en la seva primera visita a Sabadell com a consellera, on ha estat rebuda al Saló de Plens per l’alcaldessa Marta Farrés i per representants municipals, a excepció de la Crida. Ciuró ha assegurat que donar resposta a aquesta reivindicació històrica, que també li han traslladat avui els professionals dels Jutjats, és una de les seves prioritats:

«Són una necessitat i hem de poder explorar totes les vies possibles per poder-los tenir. Hi ha la voluntat política que vagi endavant i hem d’estudiar la millor fórmula»»No us puc dir que el farem la setmana que ve ni que el farem segur, però que hi treballarem amb tota la dedicació, us ho puc garantir»

La consellera també ha admès que no caldrà començar de zero en els tràmits per construir un nou edifici dels Jutjats. D’una banda, l’Ajuntament ja ha expressat la possibilitat de cedir un terreny a aquestes instal·lacions. De l’altra, l’edifici actual és propietat de la Generalitat, fet que, segons Ciuró, «pot aportar recursos en forma de venda». En tot cas, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ja s’ha mostrat satisfeta amb el gest de la consellera de considerar una prioritat abordar el futur dels Jutjats:

«Estic segura que arribarem a intentar-ho tot el que puguem i així em consta que es farà»

D’altra banda, Ciuró ha apuntat altres prioritats de la seva conselleria, com el foment de la mediació, l’aposta pel dret català i la recerca de talent per comptar amb més jutjats i fiscals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Gabriel Fernàndez (ERC): «Catorze regidors no donen capacitat per liderar. Si tens l’altra meitat del Ple en contra, tens un problema greu»

Esquerra Republicana de Catalunya suspèn la gestió del govern municipal durant el darrer any. La formació, que ha celebrat una trobada amb els mitjans...

El Futbol Sala Sabadell Femení resol alguns dubtes i sortirà a competir a Segona amb el mateix bloc

El Futbol Sala Sabadell Femení sortirà a competir a Segona Divisió la pròxima temporada. Després d'aconseguir l'ascens signant la temporada perfecta a Divisió d'Honor...

La renovació completa de La Vela, més a prop

La renovació completa de La Vela, més a prop

Aprovat inicialment el projecte del passeig de la Plaça Major

La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment el Projecte de remodelació del passeig de la Plaça Major, que comptarà amb un pressupost superior...

Recent Comments