viernes, noviembre 27, 2020
Inicio Local Atesa l’actual situació sanitària, la 67a Festa de l’Esport se suspèn definitivament

Atesa l’actual situació sanitària, la 67a Festa de l’Esport se suspèn definitivament

L’Ajuntament de Sabadell ha decidit suspendre definitivament la celebració de la 67a edició de la Festa de l’Esport, ateses les circumstàncies de salut pública provocades per la pandèmia de coronavirus. Amb tot, es treballa ja en l’organització d’aquest esdeveniment per a l’any vinent.

Durant el període d’Estat d’Alarma, es va decidir ajornar la Festa de l’Esport i tot el seu programa d’activitats, inicialment previstes de celebrar entre l’1 i el 7 de juny. Passat l’estiu s’estudiaria la possibilitat de trobar un nou encaix en el calendari que s’adaptés a la nova situació. Tanmateix, el nou rebrot ha comportat la decisió de suspendre-la de forma definitiva.

Amb el parèntesi dels anys 1951 i 1952, aquesta efemèride s’ha celebrat ininterrompudament des de l’any 1950. Els darrers premiats van ser la waterpolista del CN Sabadell Maica García i el Club de Tennis Sabadell.

Just abans de la situació d’emergència causada pel coronavirus, el Jurat de la Festa ja havia escollit les 10 entitats i els 10 esportistes finalistes per optar al guardó dels millors del passat any. En aquesta convocatòria s’havien presentat 36 candidatures d’esportistes i 21 d’entitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

El derbi Arrahona-Escorial enfrontarà dos equips amb la mateix fita però dinàmiques oposades

El Pavelló del Nord serà l'escenari dissabte (19h) del derbi sabadellenc de la Tercera Divisió de futbol sala entre el Grups Arrahona i l'Amics...

Recent Comments