martes, septiembre 28, 2021
Inicio Local Aprovat inicialment el projecte del passeig de la Plaça Major

Aprovat inicialment el projecte del passeig de la Plaça Major

La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment el Projecte de remodelació del passeig de la Plaça Major, que comptarà amb un pressupost superior a l’1,2 milions d’euros. D’aquesta manera, continua endavant el procés per materialitzar la reurbanització d’aquest espai central de ciutat, que tindrà l’aigua i el verd com a elements protagonistes.

El projecte permetrà guanyar 585 m2 d’espais de vegetació, amb 38 arbres nous que es sumaran als 23 que ja existeixen. Així mateix, s’hi ubicarà una cortina d’aigua i llum, com també diversos brolladors i 26 bancs per seure-hi.

La part més propera al Racó del Campanar serà pròpiament un passeig, amb línies d’arbres, vegetació i plataformes verdes. Mentre que la part nord que toca al passeig de Manresa tindrà una disposició més de plaça, delimitada per l’arbrat.

El pòrtic d’aigua i llum oferirà moltes possibilitats com a suport per fer projeccions d’imatges o textos amb els quals es podran commemorar efemèrides, sensibilitzar sobre valors o sumar-se a celebracions. Tot això jugant amb la disposició de l’aigua, de la il·luminació i dels colors.

El nou Passeig serà un àmbit dinàmic i multifuncional, on les terrasses de bars i restaurants tindran espais reservats, tot garantint la convivència amb els vianants i amb els elements d’espai públic.

Vídeo del projecte

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Afectacions a la via pública, aquest cap de setmana, provocades per esdeveniments diversos a Sabadell

Sabadell viurà els propers dies diferents afectacions a la via pública provocades per esdeveniments diversos. El primer té lloc ara mateix i fins al...

El Malibú Esportiu abaixa la persiana 35 anys després

El club esportiu que es trobava al número 47 del carrer Bosch i Cardellach, el Malibú Esportiu, s'ha vist obligat a tancar i a...

L’Ajuntament fa un seguit d’actuacions en entorns escolars i en equipaments concorreguts arreu de la ciutat

Amb l’objectiu comú de protegir els vianants en determinats entorns escolars i en equipaments concorreguts, l’Ajuntament ha enllestit diferents actuacions aquests últims dies, com...

Recent Comments