jueves, julio 29, 2021
Inicio Local Adjudicat el concurs de projectes per a la rehabilitació de la Masia...

Adjudicat el concurs de projectes per a la rehabilitació de la Masia de Ca n’Oriac

La Junta de Govern local ha aprovat inicialment aquest matí l’adjudicació del concurs de projectes d’arquitectura per a la rehabilitació i ampliació de la Masia de Ca n’Oriac i del seu entorn immediat.

El concurs l’ha guanyat la UTE Brito Ferraz, Albert – Silva Dias Arquitectos, Ltd – Ava Studio, SCP, amb un projecte sota el lema “Una Nova Era”, i té un import de 171.941 euros. 

L’adjudicació correspon al contracte de serveis per la redacció del projecte bàsic, executiu, estudi de seguretat i salut, i la direcció de les obres. L’objectiu és preservar i posar en valor la Masia i el seu entorn, amb una transformació innovadora del conjunt. La rehabilitació i ampliació de l’edifici permetran posar-lo en funcionament com a equipament associatiu i social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Gabriel Fernàndez (ERC): «Catorze regidors no donen capacitat per liderar. Si tens l’altra meitat del Ple en contra, tens un problema greu»

Esquerra Republicana de Catalunya suspèn la gestió del govern municipal durant el darrer any. La formació, que ha celebrat una trobada amb els mitjans...

El Futbol Sala Sabadell Femení resol alguns dubtes i sortirà a competir a Segona amb el mateix bloc

El Futbol Sala Sabadell Femení sortirà a competir a Segona Divisió la pròxima temporada. Després d'aconseguir l'ascens signant la temporada perfecta a Divisió d'Honor...

La renovació completa de La Vela, més a prop

La renovació completa de La Vela, més a prop

Recent Comments